Nieuwsbrief Energy Challenges

De Oanrin wordt in de nieuwsbrief van Energy Challenges prominent 2 keer genoemd.Alweer een prijs! Hulde aan onze groep 7 en 8, de leerkrachten van 7 en 8 en alle leerlingen die aan de foto meewerkte. We zijn trots op onze Oanrin!

UITSLAG WARME TRUIENDAGACTIE

Afgelopen 5 februari was het warmetruiendag, een initiatief van Klimaatverbond Nederland en duurzame energieleverancier Greenchoice. Op deze dag hebben we allemaal een warme trui aan getrokken en daarmee de verwarming lager kunnen zetten. Per graad hebben we daarmee 6% energie bespaard en dat betekent ook 6% minder CO2-uitstoot. We vroegen jullie om een warmetruiendag foto te delen via social media. De winnaars van deze actie zijn Energy Power van CBS De Oanrin, met deze foto! Gefeliciteerd!

TSJEK!

TV-programma Tsjek! ging op onderzoek - hoe doe je dat nou energie besparen? Waar kun je dan beter zijn dan bij team Energy Power van CBS de Oanrin. Vorig jaar hebben ze al laten zien hoe je een duurzaamheidscampagne maakt. Dit jaar leggen ze de lat nog hoger!Bekijk hier de uitzending van Tsjek en laat ons weten wat je ervan vindt via Twitter, Facebook en Instagram! Bekijk de aflevering hier: TSJEK! Aflevering CBS de Oanrin