Kerstfeest Lichtbron

Woensdag 20 december hebben wij 2 keer Kerstfeest in de Kruiskerk mogen vieren. Het thema was ‘Gewoon heel bijzonder’. Beide keren een volle kerk! Wat was het bijzonder om met zoveel kinderen, ouders/ verzorgers, pakes, beppes, opa’s en oma’s en andere belangstellenden en leerkrachten samen te zijn.

Bij binnenkomst kregen de grote mensen allemaal een ster opgeplakt met daarop een compliment. Elk kind had voor zichzelf een grote ster gemaakt en daarop geschreven of getekend waar hij of zij goed in is. Deze ster werd tijdens de viering als ketting gedragen. Er werden kaarsen aangestoken en door verschillende vertellers prachtige vertellingen voorgelezen. Juf Jetty heeft het boek ‘Niemand zoals jij’ van Max Lucado voorgelezen. Rynette Leenstra heeft tijdens de dienst de liederen begeleid op de piano. Ook zijn er enkele liederen via youtube gezongen! Het was prachtig, we hadden natuurlijk ook goed geoefend!

De kerk was prachtig versierd met groepswerken van iedere klas. Bij de uitgang was er een collecte voor Make a wish, de opbrengst was €291,53 Iedereen bedankt voor de gulle gaven! We willen de oudercommissie, Rynette en iedereen die geholpen heeft bedanken Het was gewoon een heel bijzonder kerstfeest !

Voor nu alvast gezegende kerstdagen, een fijne kerstvakantie en een gezond 2018!
Groetjes Team de Lichtbron